Μια νέα δέσμευση

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, φίλες και φίλοι

Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μου διαχρονικά, όπως αυτή αποτυπώνεται με την τιμητική σας ψήφο, που για δύο συνεχόμενες φορές εκλέγομαι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνιστά για μένα μεγάλη τιμή αλλά και δέσμευση απέναντι σας, ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας σε ένα κοινό αγώνα, σε μια κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Νομού μας, αλλά και στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια. Από το μικρότερο χωριό έως το πιο απομακρυσμένο νησί της Δωδεκανήσου η προσπάθεια μας είναι διαρκής και έχει πάντα ως κεντρικό άξονα τον συνάνθρωπο μας. Να δημιουργούμε συνθήκες που να βελτιώνουν την καθημερινότητα του, ξεπερνώντας τα προβλήματα που δημιουργούν οι ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας. Και έχουμε πετύχει τα μέγιστα και τα βέλτιστα και συνεχίζουμε….

Τη δικαίωση όλων αυτών των προσπαθειών έρχεται να την επισφραγίσει η έμπρακτη εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη μας προς το πρόσωπο μου με την ανανέωση της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας Ανάπτυξης & Φυσικών Πόρων.

Αγαπητέ Περιφερειάρχα, φίλε μου Γιώργο Χατζημάρκο ευχαριστώ θερμά. Η ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου συνιστά για μένα μεγάλη τιμή και αυξάνει τις ευθύνες μου απέναντι στον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από το να πάμε την Περιφέρεια μας ακόμα πιο ψηλά. Είναι για μένα ξεχωριστή τιμή να είμαι δίπλα σου και μαζί με τους δραστήριους συναδέλφους μου να δίνουμε τον κοινό καλό αγώνα για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, με εσένα στο τιμόνι.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους το 2023 να σας καλωσορίσει υγιείς, γεμάτους δύναμη και με το βλέμμα στραμμένο στον ορίζοντα.

Χρόνια Πολλά

Κάλλιστος Διακογεωργίου

Πηγή: www.dimokratiki.gr