«Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι η ανάπτυξη»

Μία σκέψη, μία ιδέα, όλα για την προοπτική και την ανάπτυξη… Με αυτό το σκεπτικό, ο Κάλλιστος Διακογεωργίου, μετά το 1ο τουρνουά τένις που διεξήχθη σε συνεργασία με τον Ρ.Ο.Α., αποφάσισε την πραγματοποίηση του 1ου τουρνουά beach volley, που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. «Καλλιπάτειρα» από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Η εταιρεία «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου» διοργανώνει την τριήμερη αυτή αθλητική συνάντηση έχοντας στο πλευρό της, την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου. Ο εμπνευστής της ιδέας κι αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, μίλησε για το τουρνουά, το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο.

«Από την πρώτη στιγμή, θέλουμε να δημιουργήσουμε όλες τις απαραίτητες προοπτικές και προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των αθλημάτων. Από τη στιγμή που ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με τον αθλητισμό, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ανάπτυξη. Να ασχοληθούν τα παιδιά με τον αθλητισμό, να μεγαλώσουν, να γαλουχηθούν και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους, μέσα από το υγιές αυτό κομμάτι της κοινωνίας μας.

Μετά το επιτυχημένο τουρνουά τένις και την άριστη συνεργασία που είχαμε με τον Ρ.Ο.Α. η επόμενη δράση της εταιρείας μας είναι το beach volley και το τουρνουά, που έχουμε προγραμματίσει σε συνεργασία με την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, θα χαρούμε με τη… χαρά των παιδιών και των μεγάλων.

Θέλουμε να περάσουν καλά, να διασκεδάσουν, να παίξουν και να ευχαριστηθούν τον αθλητισμό. Περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στο τουρνουά και είμαι σίγουρος ότι κι αυτή η προσπάθεια θα είναι επιτυχημένη, έχοντας απήχηση στον κόσμο».

Πηγή: www.rodiaki.gr