Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου τίμησε τους αθλητές του Κέντρου «Ελπίδα»

Με αφορμή την επιτυχή συμμετοχή της αποστολής από το Κέντρο «Ελπίδα» στους Πανελλήνιους Παραολυμπιακούς Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2022» και στους 33ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου-Λήμνος 2022, ο αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Κάλλιστος Διακογεωργίου, παρέθεσε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου γεύμα προς τιμήν των ωφελουμένων.

Στο γεύμα παρέστησαν, πέραν του αντιπεριφερειάρχη, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και νομικός σύμβουλος του Κέντρου, Γιάννης Φλεβάρης, η πρόεδρος του Κέντρου «Ελπίδα» Σταυρούλα Καπούλα, ο διοικητικός διευθυντής του, Σωτήρης Βενιζέλος, ο γυμναστής του Κέντρου Σταύρος Σαρρής, καθώς και οι ωφελούμενοι του Κέντρου.

Ο αντιπεριφερειάρχης βράβευσε τους ωφελούμενους αθλητές του Κέντρου: Τσαμπίκα Καπούλα, Νικόλαο Σαββίδη, Νικολέττα Τόσκα και Χριστίνα Μαργαρίτη, αποδίδοντάς τους τιμητικά μετάλλια για την προσπάθεια και την επιτυχία τους, αφού στη διάρκεια των αγώνων στέφθηκαν νικητές και απέσπασαν αργυρά και χάλκινα μετάλλια, ανεβαίνοντας στο βάθρο της επιτυχίας.

Ακόμη, μοίρασε τιμητικά μετάλλια στους υπόλοιπους ωφελούμενους του Κέντρου, εις ένδειξη καλής πίστης, δίνοντας το μήνυμα για τη σπουδαιότητα του αθλητισμού και της άμιλλας στη ζωή του ανθρώπου.

Από τη μεριά της, η πρόεδρος, Σταυρούλα Καπούλα, απέδωσε στον αντιπεριφερειάρχη μια τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας τον για τη στήριξη που παρέχει στο Κέντρο και για την αγαστή συνεργασία του, ως πολύτιμος αρωγός στις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Πηγή: www.rodiaki.gr